Arenakart

 

Billetter

Billetter (til Oddenfest, Oddenklubb og Kræsjkurs i bobler) kan kjøpes på Ticketmaster. Barn under 12 år slipper inn gratis i følge med voksen, men må likevel løse ut billett.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på forhånd via Ticketmaster, for å unngå kø. Forhåndskjøpte billetter løses inn mot armbånd ved inngangen. Her kan du også kjøpe billett i døra, dersom du ikke har gjort dette på forhånd.

Oddenklubb (på Gregers) har gratis inngang for de med billett til Oddenfest, men billett må likevel bestilles på forhånd via Ticketmaster.

Gratis inngang for ledsager med gyldig ledsagerbevis.

Aldersgrenser

Oddenfest mener det ikke skal være en nedre aldersgrense for å oppleve god musikk. Derfor er Oddenfest tilgjengelig for alle – men merk at de under 12 må komme i følge med ansvarlig voksen over 18 år.

Åpningstider

Oddenfest (Domkirkeodden):14:00 - 23:00.
Oddenklubb (Gregers): 23:00 - 02:00.

Transport og parkering

Vi oppfordrer alle til å la bilen stå hjemme, og heller ty til alternative og miljøvennlige transportmidler. Gratis HC-parkering befinner seg utenfor hovedinngangen til Domkirkeodden.

Fra klokken 23:00 og til området er tømt, sørger Hedmark Trafikk for gratis shuttlebuss fra Domkirkeodden til Hamar skysstasjon.

Tilgjengelighet

Det er gratis inngang for ledsager med gyldig ledsagerbevis. Gratis HC-parkering befinner seg utenfor hovedinngangen til Domkirkeodden. Det er også HC-platting på konsertområdet, tilknyttet HC-toalett.

Sikkerhet

Oddenfest skal være en hyggelig opplevelse for alle, og overstadig beruselse medfører bortvisning. Oddenfest ønsker å ta vare på alles sikkerhet, noe som gjøres gjennom innleid vektertjeneste på området. Ta kontakt med en vekter eller annet uniformert personale dersom du observerer eller opplever noen uønskede hendelser.

Domkirkeodden er et verneverdig område, og er full av historie vi ønsker skal være til glede også for kommende generasjoner. Ta hensyn til omgivelsene – og la området, bygninger og andre gjenstander forbli i sin opprinnelige tilstand. Bruk av åpen flamme er strengt forbudt.

Vi ber ber publikum om å forholde seg til beskjeder gitt av Oddenfest sitt personale, og følge konsertvettreglene (se nederst på siden)

På Oddenfest er det ikke lov å ta med seg:

  • Medbrakt mat (med mindre du er allergiker og/eller har spesielle behov. Dette inkluderer barnemat.)

  • Brannfarlige væsker eller gjenstander.

  • Profesjonelt kamera/videoutstyr.

  • Kniver eller andre skarpe gjenstander.

  • Campingutstyr.

  • Banner/plakater.

  • Selfiestang.

  • Medbrakt drikke (med eller uten alkohol).

Annet

Vis sunn fornuft, og ta vare på hverandre. Norske lover og regler gjelder på festivalområdet. Oddenfest tar ikke ansvar for hittegods eller beslaglagte gjenstander. Hærverk, tyveri og ordensforstyrrelser vil bli politianmeldt.

Konsertvettregler