Se for deg en konsert som er mer enn musikk. Og en sommerkveld som er mer enn hvilepuls og nære venner.

Med Odden som bakteppe ligger alt til rette for en unik konsertopplevelse du ikke kan få noe annet sted. Nettopp dette er inspirasjonen til Oddenfest: Å skape en minneverdig sommerkveld som er mer enn bare musikken, varmere enn gradestokken og samlende for dine nære – også på tvers av generasjoner. Et sted der nasjonalt og lokalt møtes, både på og utenfor scenen.

 
OF-ill

La oss slappe av i
hele Hamars hage!

Oddenfest mener Hamar kan skape opplevelser du ikke finner maken til i større byer. Derfor inviterer vi lokale mat- og drikkeprodusenter til å bidra med spennende påfyll, og andre overraskelser som gjør sommerkvelden enda mer behagelig.

Ellers bidrar også flere aktører med lokal forankring for å skape best mulig stemning. Sammen fyller vi Odden med god musikk, spennende mat, variert drikke og andre aktiviteter som hører til. Til felles for oss alle er at vi er stolte av byen vår, og mulighetene regionen har å by på.

Deler du denne drivkraften? Da vil vi snakke med deg!

 
bg2.jpg
 

Initiativtakeren

FIVECELSIUS har mange års erfaring innen konsertproduksjon på Norges største arenaer – med blant annet navn som Justin Bieber, Green Day og Eminem på merittlisten. Med sin ferske hamaravdeling, ønsker de nå å bruke denne erfaringen til å skape nytenkende musikkopplevelser på hjemmebane.